Fenerbahçe’den Galatasaray derbisine ilişkin açıklamalar! “Tamamen yalan”

Fenerbahçe İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu’nun açıklamalarından satır başları; “Hafta içi Galatasaray yönetimi 5 kere … Fenerbahçe İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu'nun açıklamalarından satır başları;"Hafta içi Galatasaray yönetimi 5 kere konuştu. Bu yalan ve iftira seviyesini muhatap alıp almamayı çok düşündük""Ortada yapılan çok ciddi bir suç var. İnanılmaz iftira ve yalanlar var. Bu seviyeyi kendileri yarattı.""İsim listesine bakılmadan Mustafa Cengiz'le beraber herkes içeri girmiş. Bu görüntüleri görünce insan utanır [...]
Uncategorized - Şubat 22, 2021 4:00 pm A A

“Hafta içi Galatasaray yönetimi 5 kere konuştu. Bu yalan ve iftira seviyesini muhatap alıp almamayı çok düşündük”

“Ortada yapılan çok ciddi bir suç var. İnanılmaz iftira ve yalanlar var. Bu seviyeyi kendileri yarattı.”

“İsim listesine bakılmadan Mustafa Cengiz’le beraber herkes içeri girmiş. Bu görüntüleri görünce insan utanır ya! Takır takır içeri girmişler, konuşuyorlar.”

“Hem yalan söylüyorlar hem de bilgisizler. Bir kere tüm stadyumların protokol tribünleri Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne aittir. İçeri alma alamama durumu kulüpleri bağlamaz. Cahillik yapılan konu maalesef budur.”

“Hiçbir stada şifreyle taraftar alınması gibi bir şey olamaz. Gelen insanlara hangi tribüne geldikleri soruldu, isimleri ve HES kodları soruldu; listeden baktılar ve öyle aldılar. Bu tip eylemleri dile getirmek asıl çocukça olandır.”

“Yusuf Günay sözlerine çok dikkat etsin. Çok yanlış yolda. Militan gibi kelimeler kullanmaya hakkı yok. Hem yalan söyleyeceksiniz bir de militan gibi kelimeler kullanacaksınız. Bu iş çok tehlikeli yerlere gidiyor.”

“Nerede bu 3 bin kişi soruyorum! Yalanlarınızla bütün Türkiye’yi kirlettiniz. Ya çıkıp özür dileyeceksiniz ki ben zannetmiyorum bu erdemi gösterebileceklerini.”

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar şu şekilde;

Uncategorized - 4:00 pm A A